Ο Άρης στη βραδιά καριέρας του Τολιόπουλου που έσπασε 2 ρεκόρ (σε πόντους και τρίποντα), πέτυχε την πρώτη του νίκη στη σεζόν φεύγοντας με το εντυπωσιακό 92-74 από την Λιθουανία κόντρα στην Λιετκάμπελις.

Ο Άρης ήταν προετοιμασμένος για δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Λιετκάμπελις καθώς και οι Λιθουανοί έψαχναν την πρώτη τους νίκη, αλλά είχαν τα θέματά τους με τους ψηλούς. Η ομάδα του Καστρίτη μετέφερε την μπάλα χαμηλά με τον Μπανκς στο ξεκίνημα και δικαιώθηκε.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν, αλλά από την ώρα που ο Άρης πήρε το προβάδισμα με 10-11, δεν κοίυταξε ποτέ ξανά πίσω. Έπαιξε καταπληκτική άμυνα τελειώνοντας το ημίχρονο με μόλις 32 πόντους παθητικό, από 16 σε κάθε περίοδο και από τη στιγμή που άρχισε να βάζει τα τρίποντα σρτο δεύτερο δεκάλεπτο με Τολιόπουλο και Μποχωρίδη να έρχονται από τον πάγκο, όλα έγιναν ευκολότερα.

Το ημίχρονο τελείωσε στο +10 για τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι μπήκαν νωθρά στην τρίτη περίοδο με την Λιετκάμπελις να μειώνει στους 6, 45-51. Το καμπανάκι χτύπησε με τον Άρη να κάνει ένα εντυπωσιακό 3-16 και να βάζει τέλος στα λιθουανικά όνειρα με το 48-67 λίγο πριν το τέλος του δεκαλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο διαχερίστηκε έξυπνα την κατάσταση και έφτασε στη μεγαλειώδη νίκη. Ο Τολιόπουλος σταμάτησε στους 26 πόντους(2 το ρεκόρ του μέχρι σήμερα), ενώ πέτυχε και ένα τρίποντο παραπάνω από το προηγούμενο ατομικό του ρεκόρ (6). Καταπληκτικός και ο Μποχωρίδης με γεμάτη στατιστική, 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ διψήφιοι ήταν επίσης οι Ντε Τζούλιους και Χατζηδάκης.

Από την άλλη πλευρά η Λιετκάμπελις είχε το φοβερό 0/15 τρίποντα ενδεικτικό της επιθετικής της φτώχειας. Προσπάθησε ο διψήφιος Καλαϊτζάκης αλλά ήταν αρκετά μόνος.