Ο Ελ Κααμπί παραμένει η βασική επιλογή του Ουαλίντ Ρεγκραγκουί για την επίθεση του Μαρόκου.

O Aγιούμπ Ελ Κααμπί, συνεχίζει να σκοράρει με Ολυμπιακό και Εθνική.

Ο Μαροκινός στράικερ, μετά την ιστορική περσινή πρώτη σεζόν του στους «ερυθρόλευκους», όπου πέτυχε 33 γκολ, με αποκορύφωμα το «χρυσό» τέρμα στον τελικό του UEFA Europa Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, εξακολουθεί και φέτος να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο 31χρονος, έχει 4 γκολ σε 7 συμμετοχές στην Stoiximan Super League και 2 γκολ στην League Phase του Europa League, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ελ Κααμπί όμως, σκοράρει με συνέπεια και στην Εθνική του ομάδα, έχοντας τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια των «λιονταριών του Άτλαντα».

Έτσι, αναμένεται να συνεχίσει βασικός στην επίθεση του Μαρόκου και στα προσεχή ματς με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, στις 12 και 15 Οκτωβρίου αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα της Β. Αφρικής, ο ομοσπονδιακός Ουαλίντ Ρεγκραγκουί, σκεφτόταν να χρίσει βασικό τον Σουφιάν Ραχίμι της Αλ Αΐν, ωστόσο το ξεκίνημα του Ελ Κααμπί στη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό, τον έπεισε να τον διατηρήσει στην 11άδα.

Οι Μαροκινοί, διοργανώνουν το προσεχές Κύπελλο Εθνών Αφρικής (21/12/2025-18/1/2026), οπότε έχουν προκριθεί αυτόματα στην τελική φάση, με τους αγώνες των προκριματικών, να αποτελούν ουσιαστικά δοκιμαστικά για το τουρνουά.