Πλήγμα για τη Λίβερπουλ με τον βασικό της γκολκίπερ.

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τη Λίβερπουλ με τον τραυματισμό του Άλισον Mπέκερ, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, επιβεβαίωσαν ότι έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους για έξι εβδομάδες.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής, θα χάσει έτσι μεταξύ άλλων, τα επόμενα παιχνίδια των «ρεντς» στην Πρέμιερ Λιγκ με Τσέλσι και Άρσεναλ, αλλά και το ματς με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναμένεται να επιστρέψει περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, θα πάρει ο Κουίβιν Κέλεχερ, ο οποίος είχε λείψει λόγω ασθένειας από το ματς του «Σέλχαρστ Παρκ», με αποτέλεσμα να κάνει ντεμπούτο ο τρίτος γκολκίπερ, ο Τσέχος Βιτεσλαβ Γιάρος.

Ο Κέλεχερ, είχε αγωνιστεί σε 26 ματς πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις, λόγω τραυματισμών του Άλισον.

Η απώλεια του Βραζιλιάνου, είναι το πρώτο μεγάλο πλήγμα της σεζόν για τον Άρνε Σλοτ, καθώς ο βασικός του γκολκίπερ ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και είχε συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ, να έχουν την καλύτερη αμυντική επίδοση μέχρι τώρα, με μόλις δύο γκολ παθητικό σε επτά αγωνιστικές.