Η Βόρεια Μακεδονία παραμένει αήττητη και πρώτη στον τέταρτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Νίκησε με αποτελεσματικότητα στην επίθεση δίκαια με 3-0 την Λετονία.

Η ποιότητα των φιλοξενούμενων έκανε την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Λίγο έλειψε να σκοράρει ο τερματοφύλακας Ντιμιτριέβσκι (3′), μετά ο Μπάρντι (26′) και τελικά η ομάδα του Μιλέβσκι σκόραρε με τον Ατανάσοβ (35′) μετά από ωραία συνεργασία των Έλμας και Μιόβσκι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο στις καθυστερήσεις αλλά ο Ντιμιτριέβσκι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γιουρκόβσκις (45+2).

Με ευκαιρία των Λετονών άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο αλλά η κεφαλιά του Ικαούνικς (50′) έφυγε άουτ. Η ποιότητα των φιλοξενούμενων έκανε την διαφορά όμως και στην πρώτη καλή στιγμή σκόραραν με τον Καμίλι για το 0-2 (70′).

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ουλντρίκις (78′) αλλά στο φινάλε δεν βρήκαν άλλη ευκαιρία και μάλιστα δέχτηκαν και τρίτο γκολ από καταπληκτικό σουτ του Έλμας (90+3).

Η Λετονία έχασε για τέταρτη φορά σε τέσσερα ματς στην ιστορία απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία.

Λετονία: Ματρέβιτς – Μπαλόντις, Τόμπερς, Γιαγκοντίνσκις (70′ Ουλντρίκις) – Γιουρκόβσκις, Σαβέλιεβς (82′ Βάπνε), Βαρσλαβάνς, Ζελενκόβς (82′ Ντάσκεβιτς), Τσιγκάνικς – Ικάουνικς, Γκουτκόβσκις (18′ Στις)

Β. Μακεδονία: Ντιμιτριεβσκι – Ασκόβσκι (55′ Ντιμόσκι), Μάνεβ, Μούσλιου (55′ Κοσταντίνοβ), Αλιόσκι (66′ Καμίλι)- Ατανάσοβ, Αλίμι, Μπαμπούνσκι (66′ Ριστόβσκι) – Έλμας, Μπάρντι – Μιόβσκι (85′ Βελκόβσκι)