Ο Λούκα Βιλντόσα, τόνισε στους Playmakers ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορέσαμε να κλείσουμε το παιχνίδι νωρίτερα, πάλεψαν πολύ, αλλά ήταν μεγάλη νίκη. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε σε όσα θέλει ο κόουτς. Πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα, θα είναι δύσκολο αν έστω και ένας παίκτης δεν είναι στην ίδια σελίδα. Έχουμε πολύ καλά παιδιά και καλούς παίκτες, μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο, αλλά πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να εκμεταλλευόμαστε κάθε παιχνίδι, να έχουμε σκληρή νοοτροπία».

Για τις απουσίες των ψηλών: «Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς τον Νίκολα και τον Μους, αλλά και τον Κίναν, που έκανε μεγάλη σεζόν πέρσι. Είμαστε στο 60-70%, δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες για να μπαίνουμε soft στο παιχίδι, δεν είναι αυτό που ζητά ο κόουτς. Περιμένουμε να επιστρέψουν οι ”καλοί” μας, έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να παλέψουμε για τον τίτλο».

Για τον Ράιτ: «Πέρσι έπαιζα με τον Ματίας Λεσόρ, μοιάζει με τον Μόουζες στο πώς κινούνται. Νιώθω καλά μαζί του, είναι έξυπνος, ξέρει πότε πρέπει να πασάρει, έχουμε καλή σύνδεση. Μου αρέσει να σουτάρω, αλλά πρέπει να αφήνουμε πίσω τον εγωισμό μας, να χτίσουμε αυτό που θέλει ο κόουτς και να κάνουμε κάτι μεγάλο, να διεκδικήσουμε τίτλους».

Για το πώς νιώθει στον Ολυμπιακό: «Μου αρέσουν τα ερυθρόλευκα. Κέρδισα την EuroLeague πέρσι και είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω, αλλά είμαι 100% επαγγελματίας, φέτος είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».