Ο Έκι Πόνσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ole, αποθέωσε τον πρώην προπονητή του στην ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ενώ χαρακτήρισε την περσινή σεζόν ως την καλύτερη της καριέρας του.

Ο Έκι Πόνσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ole, αποθέωσε τον πρώην προπονητή του στην ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, στάθηκε στις συμβουλές που του έδωσε, ενώ χαρακτήρισε την περσινή σεζόν ως την καλύτερη της καριέρας του.

Ο Πόνσε, ρωτήθηκε που έχει καταφέρει να δείξει το καλύτερο του αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι τώρα:

«Λοιπόν, θα πω ότι ήταν η τελευταία φορά που ήμουν στην Ελλάδα, η τελευταία φορά που ήμουν εκεί πριν έρθω εδώ. Νομίζω ότι ήταν με έναν από τους καλύτερους προπονητές που είχα μέχρι σήμερα, τον Ματίας Αλμέιδα. Η αλήθεια είναι ότι πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό, μου έδειξε ολόκληρη την εικόνα για το τι είναι αυτό το όμορφο άθλημα και με βοήθησε με κάθε συμβουλή που μας έδωσε. Μου άρεσε πραγματικά να παίζω ποδόσφαιρο εκεί».

Ο Έκι Πόνσε, αποκάλυψε πως θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Νιούελς.

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι ενδιαφέρομαι πολύ για τη Νιούελς, γνωρίζω όλα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο και προφανώς, όσο περνούν τα χρόνια και η καριέρα προχωράει, σκέφτομαι την επιστροφή στον σύλλογο που αγαπώ και ο οποίος μου έδωσε τα πάντα. Θα δούμε αν υπάρχει αυτή η πιθανότητα… Τώρα έχω συμβόλαιο με τους Χιούστον στο MLS και είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ αυτή την συμφωνία, αλλά πάντα έχω στραμμένη την προσοχή μου στη Νιούελς. Η οικογένεια, είναι πάντα εκεί στην Αργεντινή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θα δούμε στο μέλλον αν μπορώ να επιστρέψω».