Η Σερβία ήταν πιο αποτελεσματική από την Ελβετία στο ντέρμπι της ουράς στον 4ο όμιλο της Λιγκ Α του Nations League και κατόρθωσε να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Ισπανία και Δανία προπορεύονται στον 4ο όμιλο της Λιγκ Α του Nations League με τις Σερβία και Ελβετία να «μάχονται» για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Απόψε η Σερβία έκανε σημαντικό βήμα για να «βυθίσει» την άποντη στον όμιλο Ελβετία στη δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά οι πιο αποτελεσματικοί γηπεδούχοι πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, αρκετά πιο δύσκολα από ό,τι υποδηλώνει το τελικό 2-0. Η αρχή έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε μία περίεργη φάση με τον Ελβέντι να βάζει την μπάλα στην εστία της ομάδας του έπειτα από καραμπόλα στη μικρή περιοχή. Στην επανάληψη ο Γιόβιτς (48′) έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 και ο Εντόι στο 55′ είδε το τέρμα του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Κάπου εκεί ήταν η ώρα του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος «πυροβόλησε» από μακριά και πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα για το 2-0. Στο 72ο λεπτό η Ελβετία θα μπορούσε κάλλιστα να ξαναμπεί στο κόλπο τουλάχιστον για τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά ο Εμπολό είδε τον Ραίκοβιτς να του λέει «όχι» σε πέναλτι.

Η Σερβία έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και θα ταξιδέψει στη Κόρντομπα για να παλέψει κόντρα στη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία (15/10, 21:45, Novasports 1HD). Οι Ελβετοί παίζουν «τελικό» στο Σεν Γκάλεν με την Δανία (15/10, 21:45, Novasports Extra 1)