Βεζένκοφ και Ράιτ ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού, ο Άρης περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ με αυτοσυγκέντρωση και αμυντική προσήλωση, απέναντι στον Άρη και σε συνδυασμό με την αδυναμία των φιλοξενουμένων να ακολουθήσουν από το πρώτο δεκάλεπτο σε υψηλούς ρυθμούς ανταγωνιστικότητας, νίκησε εύκολα (102-72 ) για την 2η αγωνιστική της Βasket League και ουσιαστικά, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν δυνατή…προετοιμασία για την πρώτη εβδομάδα διπλών αγωνιστικών της Euroleague.

O Oλυμπιακός θα υποδεχτεί την Αρμάνι, την Τρίτη (15/10) και θα παίξει στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στην Εφές Αναντολού.

Οι γηπεδούχοι είχαν…υπερπαραγωγή στο σκορ, με 35 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και κινήθηκαν στον “αστερισμό” του Σάσα Βεζένκοφ, ενώ συνολικά βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν την πιο πειστική εμφάνιση τους μέχρι τώρα στην αρχή της σεζόν. Άψογα στατιστικά σε όλες τις κατηγορίες, πιεστική άμυνα που “έπνιξε” τον Άρη και θεαματικές φάσεις σε κάθε ευκαιρία, ήταν τα στοιχεία που τελείωσαν το παιχνίδι από το πρώτο…λεπτό, χωρίς υπερβολή, αφού ο Ολυμπιακός ήθελε να αρχίσει να δείχνει στοιχεία από τα καλύτερα προσεχώς των δυνατοτήτων του.

Δεκάλεπτα: 35-12, 57-27, 66-45, 102-72

Η στατιστική του αγώνα ΕΔΩ