Τέταρτη συνεχόμενη νίκη (2-0) για την εθνική Ελλάδας. "Θύμα" του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αυτή τη φορά η Ιρλανδία και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση, όσο και από το τελικό αποτέλεσμα

Άκαθεκτη συνεχίζει η εθνική Ελλάδας στη Β΄κατηγορία του 2ου γκρουπ στο Nations League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε μια ξεχωριστή βραδιά υπό το ασήκωτο βάρος της απώλειας του Τζόρτζ Μπάλντοκ, κατάφερε να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στον θεσμό επικρατώντας 2-0 της Ιρλανδίας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγο μετά την λήξη του αγώνα τόνισε μεταξύ άλλων:

“Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου, γεγονός που μέχρι πρόσφατα ήταν ένα όνειρο. Φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο και μας υποστηρίζει με πάθος. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια με αγωνία ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια”.

Αναφορικά με τον επόμενο αντίπαλο: “Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση περιμένοντας την Αγγλία και βέβαια αν κοιτάξουμε ακόμη παραπέρα, οι προκλήσεις είναι ακόμη περισσότερες. Ο αγώνας με τη Ιρλανδία είχε ιδιαιτερότητες. Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, έπρεπε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σχετικά με εκείνο του Γουέμπλει. Δεν είναι εύκολο να δέσει μια νέα ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Οι ποδοσφαιριστές ανταποικρίθηκαν στον απόλυτο βαθμό”.

Ερωτηθείς για τον πανηγυρισμό του στο δεύτερο γκολ, ο κ. Γιοβάνοβιτς είπε: “Ήταν μια έκρηξη όχι μόνο δική μου, αλλά όλων των περευρισκόμενων στο γήπεδο”.

Αναφερόμενος τέλος στον Τζορτζ Μπάλντοκ, είπε: “Όλα όσα έγιναν εντός γηπέδου ήταν πολύ συγκινητικά. Περάσαμε δύσκολες μέρες και ο κόσμος ήθελε με τον δικό του τρόπο να πει “αντίο” στον Τζορτ Μπάλντοκ. Όλοι μας είμαστε κυρίως άνθρωποι και πρέπει να μπορούμε να στεκόμαστε όρθιοι προκειμένου να τιμήσουμε το παιδί που έφυγε από κοντά μας”.