Άμυνα για σεμινάριο, μυθικός Τζοέλ Μπολομπόι (18 πόντους, 11 ριμπάουντ) και ο Ερυθρός Αστέρας έκανε με εμφατικό τρόπο το 3/3 στη φετινή Euroleague μένοντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία!

Μπασκετική παράσταση από τον Ερυθρό Αστέρα (3-0 ρεκόρ) στη Πόλη! Η Φενέρμπαχτσε (2-1 ρεκόρ) μπήκε αήττητη στο παρκέ και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι σε ένα έπος της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία κυριάρχησε από την αρχή (0-7) και δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ.

Ακόμα και όταν η Φενέρμπαχτσε με τον συγκινητικό Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις (20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4/5 τρίποντα) μείωσε την διαφορά στους τέσσερις πόντους (41-45), η αντίδραση των Σέρβων ήταν άμεση με τον Μίλος Τεόντσιτς να μπαίνει στο παρκέ να κοντρολάρει την επίθεση της ομάδας του και με 1-11 επιμέρους σκορ να επαναφέρει την τάξη (42-56). Αυτό ήταν, οι λύσεις στην επίθεση της Φενέρμπαχτσε δεν υπήρχαν, με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν να είναι σκια του καλού του εαυτού (3 πόντους, 5 ασίστ, 0/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 0 PIR) και τα λάθη να φτάνουν τον αριθμό 18! Οι απουσίες των Σκότι Γουίλμπεκιν (χάνει την σεζόν), Μάρκο Γκούντουριτς (πρόβλημα στο γοφό) και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς (τιμωρία για το επεισόδιο με Μπράιαντ) αποδείχθηκαν κομβικής σημασίας για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους.

Άμυνα για σεμινάριο, ένα ανήμερο θηρίο ονόματι Τζοέλ Μπολομπόι και τρεις «καμικάζι» (Ντάουμ – Νέντοβιτς – ΜακΙντάιερ) ήταν αρκετά για έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Euroleague. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού έκανε μία χαψιά τον Μαριάνοβιτς στην αρχή και από εκεί φάνηκε τι θα ακολουθούσε (18 πόντους, 11 ριμπάουντ), ενώ οι Μάικ Ντάουμ (14 πόντους) – Νεμάνια Νέντοβιτς (17 πόντους, 4/8 τρίποντα) έδωσαν τις λύσεις όταν χρειαζόταν. Ο Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιερ έρχεται πάντα σε οικονομική συσκευασία και έτσι συνέβη και σήμερα με 8 πόντους και 8 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 31-38, 42-54, 57-76

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης