Για... ασυνήθιστο μπάσκετ από την πλευρά των παικτών της Παρί, έκανε λόγο ο Εργκίν Αταμάν μετά την λήξη του εκτός έδρας αγώνα των "πράσινων"

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στη EuroLeague από την Παρί και ο Τούρκος προπονητής της ελληνικής ομάδας επικεντρώθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων.

“Οι παίκτες μου είχαν πολλά παράπονα από τον τρόπο που τους αντιμετώπισαν”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Αταμάν και συνέχισε λέγοντας: «Συγχαρητήρια στην Παρί για τη νίκη της. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για όλους εμάς να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Μετά από τόσα χρόνια στην EuroLeague είδα έναν ασυνήθιστο τρόπο παιχνιδιού, αλλά πράγματι οι αντίπαλοι μας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Αντίθετα εμείς χρεωθήκαμε με 17 λάθη και είχαμε πολύ κακές επιλογές.
Η Παρί μέτρησε συνολικά 17 επιθετικά ριμπάουντ, οπότε αυτό αυτομάτως σε πολλά δικά μας λάθη κάτω από τα καλάθια. Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι για τη γηπεδούχο ομάδα, αντίθετα με εμάς που δεν καταφέραμε να βρούμε τους χώρους μας στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στον τρόπο παιχνιδιού της Παρί, τόνισε: «Έκαναν ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Έτρεχαν με την μπάλα και σούταραν μόλις στα 5-6 δευτερόλεπτα, αλλά και αμυντικά ήταν πολύ επιθετικοί. Δεν έχω δει και δεν μπορώ να πω για τις φάσεις, αλλά οι παίκτες μου είχαν πολλά παράπονα. Ήταν κάτι ασυνήθιστο. Μετά από τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω αυτό στην EuroLeague. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι λέω», κατέληξε χωρίς να θελήσει να μπει σε λεπτομέρειες των όσων υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου.