Ο Πιονέ Σίστο έμεινε στα πιτς στη σημερινή (18/10) προπόνηση του Άρη, ενώ ο Αλβάρο Ζαμόρα εντάχθηκε ξανά στο πρόγραμμα της ομάδας, μετά την επιστροφή του από την Κόστα Ρίκα

Έναν συν κι έναν μείον στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής μέτρησε ο Άκης Μάντζιος στη σημερινή (18/10) προπόνηση του Άρη. Ο Πιονέ Σίστο δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Αλβάρο Ζαμόρα επέστρεψε από την Κόστα Ρίκα, όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του, και γυμνάστηκε κανονικά.

Για τον Πιονέ Σίστο, ο προπονητής του Άρη θα περιμένει μέχρι και αύριο (19/10) για να αποφασίσει, αν τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Athens Kallithea (20/10) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του παίκτη. Πάντως, ο Μάντζιος θα ήθελε να τον έχει διαθέσιμο, καθώς είναι η βασική του επιλογή για τη θέση του αριστερού (κυρίως) μεσοεπιθετικού.

Όσον αφορά στον Αλβάρο Ζαμόρα, ο διεθνής με την Εθνική Κόστα Ρίκα συμμετείχε στον αγώνα της ομάδας με το Σουρινάμ το προηγούμενο Σάββατο (12/10) για το Nations League των χωρών Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, όχι, όμως, και στο επόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο τη Γουατεμάλα για την ίδια διοργάνωση. Όπως και να έχει, διατήρησε τον αγωνιστικό του ρυθμό και θεωρείται έτοιμος για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του με τον Άρη.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα προπόνησης των “κίτρινων” περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», με ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo game, ασκήσεις ταχύτητας, παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων. Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.