Πώς σχολίασε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη φημολογία για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Έρικ Τεν Χαχ, κατηγόρησε τα αγγλικά ΜΜΕ για …fake news, όσον αφορά τη θέση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι, είναι στη 14η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σκοράρει μόλις πέντε φορές σε επτά αγώνες, ενώ είναι πέντε ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι ο Τύπος ισχυρίζεται ότι ο Ολλανδός τεχνικός είναι υπό πίεση, όμως ο ίδιος έκανε λόγο για κατασκευάσματα των media.

«Οι θόρυβος προέρχεται μόνο από κάποιους από εσάς, που δημιουργούν ιστορίες, και παραμύθια, φέρνουν θόρυβο και ψέματα. Ξέρω ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα σε αυτό το κλαμπ. Το έχω πει πριν από τη διακοπή σε μερικούς δημοσιογράφους που πιθανότατα δεν με πίστεψαν καθώς είδα τα δημοσιεύματα. Εσωτερικά όμως είμαστε ήσυχα», είπε ο Τεν Χαχ, μία μέρα πριν από το ματς με την Μπρέντφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο αναγνώρισε ότι είναι δυσαρεστημένος με την αγωνιστική κατάσταση της Γιουνάιτεντ, όμως επέμεινε ότι θα βελτιωθεί με τον καιρό:

«Φυσικά, είμαστε δυσαρεστημένοι με τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα και θέση μας δεν είναι αυτή που πρέπει. Όμως είμαστε ήσυχοι και συγκεντρωμένοι. Μένουμε πιστοί στο σχέδιο και αυτή είναι η στρατηγική για να προχωρήσουμε. Αντιμετωπίζουμε πάντα προκλήσεις στο ποδόσφαιρο, μερικές φορές έχει τα πάνω του και άλλες τα κάτω του. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε επιτυχημένοι, όπως κάναμε τις δύο τελευταίες σεζόν».

Ο Τεν Χαχ είπε ότι είναι επιτακτική ανάγκη για την επίθεση της Γιουνάιτεντ να βελτιώσει τις επιθετικές της επιδόσεις:

«Πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Μπαίνουμε στο τελευταίο τρίτο και στη μεγάλη περιοχή, ερχόμαστε σε καλές θέσεις για να σκοράρουμε και τώρα πρέπει να κάνουμε αυτό το πιο σημαντικό βήμα, να σκοράρουμε».