Ενδεκάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς θα έχει ο Παναθηναϊκός αύριο στο "Γεντί Κουλέ", στην κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (20/10, 18:00).

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να μην έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, ωστόσο, από τις κινήσεις του στις τελευταίες προπονήσεις έχει φανεί ότι προσανατολίζεται να παρατάξει ένα καθαρά επιθετικό σχήμα, το οποίο θα έχει ορισμένες αλλαγές σε πρόσωπα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα της αθηναϊκής ομάδας.

Αναμενόμενο βέβαια καθώς οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια και θέλουν πάση θυσία τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που θα έχει νέο πρόσωπο στο πάγκο, τον Μίλαν Ράσταβατς, έναν προπονητή με εξαιρετική παράδοση κόντρα στην ομάδα του τριφυλλιού, (ως τεχνικός της Ξάνθης, αλλά και του Αστέρα Τρίπολης).

Παναθηναϊκός: Οι «εκλεκτοί» του Αλόνσο για ΟΦΗ

Στην διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού για την αυριανή αναμέτρηση θα βρίσκεται, ύστερα από αρκετό καιρό, ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Έλληνα διεθνή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, όμως, ξεκάθαρα υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές για επαναπροσέγγιση και δεν αποκλείεται σύντομα να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στον Παναθηναϊκό