Τέταρτη νίκη για την Τότεναμ στο αγγλικό πρωτάθλημα, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου «σκόρπισε» με 4-1 τη Γουέστ Χαμ.

Επιστροφή στις νίκες για την Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου επί της Γουέστ Χαμ με 4-1 για την Αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «σφυριά» άνοιξαν το σκορ με τον Κούντους στο 18ο λεπτό, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάρισμός μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βικάριο. Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 36ο λεπτό με τον Κουλουσέφσκι, ύστερα από ασίστ του Μάντισον για το 1-1. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ της ισοπαλίας.

Η Τότεναμ επέστρεψε στο γήπεδο από την ανάπαυλα και σε διάστημα οκτώ λεπτών «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Αρχικά ο Μπισούμα στο 52‘ έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στα «σπιρούνια» για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Τοντιμπό στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή της Γουέστ Χαμ την έστειλε στην εστία του Αρεολά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε 4-1 διαμόρφωσε στο 60ο λεπτό ο Σον. Η ομάδα του Λοπετέγκι στο 86‘ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Κούντους αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα μέσω VAR.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό του ματς στη θέση του Ροντρίγκες. Η Τότεναμ βρίσκεται στην θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, ενώ η Γουέστ Χαμ είναι 14η με 8.

Τότεναμ (Άγγελος Ποστέκογλου, 4-3-3): Βικάριο, Ουντότζι (88′ Γκρέι), Ρομέρο, Πέδρο Πόρο, Φαν ντε Φεν, Μπισούμα (81′ Μπετανκούρ), Μάντισον (46′ Σαρ), Κουλουσέφσκι, Σον (70′ Βέρνερ), Σολάνκε (81′ Ριτσάρλισον), Τζόνσον.

Γουέστ Χαμ (Χουλιέν Λοπετέγκι, 4-1-4-1): Αρεολά, Τοντιμπό, Κίλμαν, Γουάν – Μπισάκα, Έμερσον, Πακετά (62′ Άλβαρεζ), Κούντους, Μπόουεν, Ροντρίγκες (70′ Μαυροπάνος), Σούτσεκ (61′ Σολέρ), Αντόνιο (61′ Σάμερβιλ).