Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ ζητώντας από τον κόσμο της να αγνοήσει κάθε πιθανή πρόκληση που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα τους.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η προσεχής αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena (20/10, 20.30) αυτονόητα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από πλευράς ασφάλειας. Για ένα ακόμη εντός έδρας ματς πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί ότι είναι δυνατόν για να προστατέψουμε την ΑΕΚ από οποιονδήποτε κίνδυνο και να την στηρίξουμε αποτελεσματικά για να φτάσει στην νίκη.

Είναι ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΕΣ και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, πως στο συγκεκριμένο ματς πρέπει να αγνοήσουμε κάθε πιθανή πρόκληση. Αγνοήστε οτιδήποτε έχει στόχο να προκαλέσει πρόβλημα στην ΑΕΚ και να γυρίσει τις συνθήκες του ματς υπέρ του αντιπάλου. Αν δεν το αντιμετωπίσουμε έτσι, το μόνο που θα συμβεί θα είναι να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ΑΕΚ και στους εαυτούς μας. Δεν ασχολούμαστε με τον αντίπαλο, δεν ασχολούμαστε με οποιουδήποτε είδους πρόκληση.

Προστατεύουμε την ΑΕΚ και την έδρα μας αποφεύγοντας με κάθε τρόπο την ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου, καπνογόνου, βεγγαλικού, φωτοβολίδας, κροτίδας. Θέλουμε την OPAP Arena ανοιχτή στο σύνολο της και σε όλα τα εντός έδρας ματς, ξέρουμε το αυστηρό πλαίσιο ποινών και φερόμαστε ανάλογα. Ακολουθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια πολύ σημαντικό ματς κυπέλλου με τον Άρη.

Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 17.30. Τα μέτρα τήρησης της τάξης θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Θα υπάρχουν πολύ αυστηροί προέλεγχοι και κανείς δεν πρέπει να πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Μην έχετε μαζί σας οποιοδήποτε επικίνδυνο αντικείμενο, κράνος μηχανής, σακούλα ή σακκίδιο. Δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος. Έχετε μαζί σας αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας για την περίπτωση που σας γίνει έλεγχος.

Θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι στις εισόδους και δεν θα επιτραπεί να περάσει στο γήπεδο πανό ή πλακάτ με υβριστικό / ρατσιστικό / αντιαθλητικό / προκλητικό περιεχόμενο.

Η ΕΛ.ΑΣ όπως σε κάθε ματς, έχει τον απόλυτο έλεγχο του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας με κάμερες και κάθε παραβατική συμπεριφορά επισημαίνεται και τιμωρείται βάσει του αυστηρού νομοθετικού πλαισίου που είναι σε ισχύ.

Όλοι μαζί με υπευθυνότητα στο πλευρό της ΑΕΚ! Για να γυρίσουμε νικητές, χαρούμενοι και ασφαλείς στα σπίτια μας. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεργασία σας”.