Ο Παναιτωλικός πέρασε και από τον Περιστέρι επικρατώντας του Ατρομήτου με 2-0 και πλέον βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση προκειμένου να πάρει τα ηνία και το προβάδισμα, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι φιλοξενούμενοι στις πρώτες του επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή πανηγύρισαν το 0-1. Ο Μαυρίας γύρισε από τα δεξιά και ο Σταυρόπουλος στην προσπάθεια του να μην επιτρέψει να περάσει η μπάλα έβαλε το πόδι του και στην έστειλε στα δίχτυα. 

Μετά το γκολ οι Αγρινιώτες άλλαξαν το σχηματισμό και τον τρόπο αντιμετώπισης του αγώνα. Ο Πάμπλο Γκαρσία έβλεπε την ομάδα του να έχει την κατοχή, να πιέζει, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Τσάβες. Ο τελευταίος στο 33’ δεν επέτρεψε στον Ουάρντα να σκοράρει με κεφαλιά σε μία φάση που σίγουρα έπαιξε  ρόλο στην έκβαση του αγώνα, καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός διπλασίασε τα τέρματά του με το εκπληκτικό σουτ του Μπουζούκη από το ύψος της περιοχής. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πραγματοποίησε αλλαγές, θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα του Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή, πίεζαν ψηλά, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν την τελική πάσα. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν εύκολα και άψογα το προβάδισμα των δύο γκολ και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμα ένα στο τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο Λιάβας στο 89’ με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία για να σκοράρουν, αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν γνωρίζοντας τη δεύτερη διαδοχική ήττα στην έδρα τους και τρίτη συνολικά…

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Μουντές

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Σταυρόπουλος (65’ Μίχορλ), Μανσούρ, Αθανασίου (46’ Γιουμπιτάνα), Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας (46’ Μουντές), Γκονζάλες (73’ Καλοσκάμης), Μπακού (65’ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84’ Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (84’ Λαχούντ), Μπουζούκης (75’ Μιγκέλ), Λιάβας, Ντίαζ (65’ Ρόα), Λομόνακο (75’ Μάιντεβατς).