O προπονητής του Βόλου, Σάββας Πουρσαϊτίδης, παραχώρησε δηλώσεις μετά την λήξη του αγώνα και την ήττα του Βόλου από τον Πανσερραϊκό με 1-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού:

«Ένα πρόβλημα εδώ μέσα, δεν έχουμε κάνει ακόμα νίκη. Δυστυχώς σήμερα το αποτέλεσμα αυτό μας φέρνει πίσω, κάναμε μια μεγάλη νίκη στον Ατρόμητο την οποία δεν την εξαργυρώσαμε σήμερα με μια δεύτερη. Είμαστε στεναχωρημένοι, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, βάλαμε πίεση στον αντίπαλο, δυστυχώς ή ευτυχώς αυτός που πετυχαίνει τέρμα κερδίζει. Δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα, δεν ήμασταν ψύχραιμοι στην τελική πάσα και στο τελείωμα της φάσης, δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ και μοιραία ένας πολύ ποιοτικός παίκτης του Πανσερραϊκού πέτυχε ένα τέρμα και έφυγαν με το διπλό.»

Για το εάν είναι ευχαριστημένος και για το τι πρέπει να περιμένουμε από εδώ και πέρα από την ομάδα, ο τεχνικός του Βόλου ανέφερε: «Είναι μία ομάδα που δεν την έχω χτίσει εγώ, είναι μια ομάδα που την βρήκα και προσπαθώ με το γεγονός ότι αλλάξαμε ένα σχηματισμό στον οποίο υπάρχουν κάποιοι παίκτες ανάγκες σε αυτή τη θέση. Υπάρχει βελτίωση, ξεκινήσαμε πολύ καλύτερα σήμερα το παιχνίδι, αλλά είναι αυτό που σας είπα όταν δεν πετυχαίνεις κάποιο τέρμα κάνοντας τόσες πολλές προϋποθέσεις, κερδίζει η ομάδα που πετυχαίνει τέρμα.»