Ο Λουίς Ενρίκε αποκάλυψε τον μεγάλο στόχο του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως θέλει να αναπτύξει τη γαλλική ομάδα και έκανε ειδική αναφορά στους νεαρούς παίκτες των Παριζιάνων. Ο Λουίς Ενρίκε αποθέωσε τον Σενί Μαγιουλού, ο οποίος σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη 4-2 επί της Στρασμπούρ.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Δείχνει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες, προσωπικότητα και ικανότητες. Είναι πολύ αποτελεσματικός στη μεγάλη περιοχή. Σκόραρε, αλλά θα μπορούσε να είχε σημειώσει άλλα δύο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είναι ένας παίκτης για το μέλλον, είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκεται εδώ. Θα χαρούμε πολύ μαζί του».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την έως τώρα πορεία της ομάδας του τη φετινή σεζόν: «Πρέπει να υπάρχουν αγώνες με ένταση και για να αναπτυχθούν νέοι παίκτες, πιστεύω ότι πρέπει να νιώσουν την εμπιστοσύνη μας σε αυτούς και να έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτό έχουμε δείξει από την περασμένη σεζόν».

Τέλος, μίλησε για τον μεγάλο στόχο του: «Στόχος μου είναι να αναπτύξω την ομάδα. Στο παρελθόν η ομάδα βασιζόταν στο ατομικό ταλέντο, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, αλλά δε με νοιάζει ποιος σκοράρει ή κάνει τις ασίστ».