Με πολύ όμορφη κεφαλιά του Μουρίτσι, από κόρνερ του Δαρδέρ, η Μαγιόρκα επικράτησε 1-0 της Ράγιο Βαγεκάνο στο "Σον Μόις" και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στη La Liga, με τον Γιακόμπα Αρασάτε στον πάγκο της.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό, η Ράγιο Βαγεκάνο είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά η Μαγιόρκα είχε πιο κλασικές ευκαιρίες, με το δοκάρι του Ναβάρο στο ξεκίνημα του αγώνα και τη διπλή ευκαιρία πάλι από τον Ρόμπερτ Ναβάρο στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Η καλύτερη φάση για τους Μαδριλένους, ήρθε στο 14ο λεπτό με το αριστερό πλασέ του Καμέγιο που δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη το ματς εξελίχτηκε σε μονόλογο για τους γηπεδούχους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες, μέχρι να έρθει το 75ο λεπτό με το γκολ του Μουρίτσι, το 6ο του σε 5 ματς με αντίπαλο τους Μαδριλένους. Αυτό ήταν το 4ο γκολ που πετυχαίνουν οι ¨Πειρατές” με αυτόν τον τρόπο, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην Ισπανία. H Μαγιόρκα έχει ένα πολύ καλό εντός έδρας ρεκόρ απέναντι στην ομάδα του Πέρεθ, καθώς σε 10 παιχνίδια στη La Liga μετράει πλέον 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.