Ήττα για πρώτη φορά στην Τρίπολη, ο Αστέρας έχασε από τον Παναργειακό (1-3). Χωρίς νίκη τα Χανιά στο πρωτάθλημα, η κρητική ομάδα ηττήθηκε και από το Αιγάλεω (1-0). Πρώτη τρίποντο για Ηρακλή, θετικό αποτέλεσμα και για τον Μακεδονικό.

Αστέρας Τρίπολης Β’ – Παναργειακός: 1-3

Δεύτερη σερί ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι Αρκάδες ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Παναργειακό με 1-3 για την 5η Αγωνιστική του Νότιου Ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε τρία λεπτά πέτυχαν δύο γκολ με τους Ντιαλό (42′) και Καμπράν (45′).

Ο Αστέρας μείωσε στο 51ο λεπτό με σουτ του Κωστέα, αλλά στο 81′ ο Τσιράκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-3). Ο Παναργειακός βρίσκεται στην 6η θέση με έξι βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης Β’ είναι 9ος με μόλις δύο.

Αστέρας Τρίπολης Β (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Ελκασάμπ (77′ Καλά), Μπουσάι, Τουρκοχωρίτης, Λάσκαρης, Γκρόζντανιτς, Ντέτλερ (46′ Αντεσίνα), Προύντζος (65′ Παπαδημητρίου), Κετού, Κωστέας, Οκό (57′ Μπατζώνης).

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι, Καρυπίδης (83′ Παναγιώτου), Κωστίκα (62′ Χατζηδημητρίου), Ντιαλό (72′ Τσιράκης), Λύγκας (72′ Καμγκά), Καμπράν (83′ Λαουκζέμις).

Αιγάλεω – Χανιά: 1-0

Χωρίς νίκη παραμένουν τα Χανιά στο πρώτάθλημα, η κρητική ομάδα ηττήθηκε και από το Αιγάλεω για την 5η στροφή της Super League με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 75ο λεπτό ο Μπάμπης με δυνατό σουτ και χάρισε ένα ακόμα τρίποντο στους γηπεδούχους.

Το Αιγάλεω είναι στην 4η θέση με οκτώ βαθμούς, ενώ τα Χανιά παραμένουν στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έναν βαθμό.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Κωστόπουλος, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Ουνγιαλίδης (74′ Τάτσης), Καρρίκι, Καρβούνης (84′ Μπάρδας), Τάμπας, Μπάμπης, Βάρκας, Τσούκαλος (70′ Νίκολλι).

Χανιά (Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Γκμπενιόν, Κυριακίδης (67′ Μουνάφο), Τσέλιος (80′ Λιάτσος), Μπάτζιος, Προβυδάκης, Αρτουντουάγκα, Μανουσάκης, Μάλτσι (67′ Κωστανάσιος), Λεμονής (80′ Πινακάς), Κυριακίδης.

Μακεδονικός – Καβάλα: 4-2

Γκολ και θέμα στο παιχνίδι μεταξύ Μακεδονικού και Καβάλας, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 4-2 για την 5η Αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2. Στο 12ο λεπτό ο Ταβάρες άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Γιακουμάκης στο 17′ έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τη διαφορά δύο τερμάτων. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος μείωσε για την Καβάλα, αλλά ο Γιακουμάκης απάντησε γρήγορα στο 53′ δίνοντας εκ νέου… αέρα δύο γκολ στους γηπεδούχους.

Στο 70ο λεπτό ο Μάντιτς έβαλε εκ νέου τους φιλοξενούμους στο ματς για το 3-2, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τοπαλίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (4-2).

Η Καβάλα στο 72ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Ίτσιος. Ο Μακεδονικός είναι στη θέση με 10 βαθμούς, ενώ η Καβάλα είναι με τρεις.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Παντεκίδης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Τοπαλίδης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (89′ Χασάνογλου), Ραμίρεζ (89′ Αλμυράς), Γιακουμάκης (64′ Χάσεκ), Ζαφειράκης (64′ Κουϊρουκίδης), Ταβάρες (75′ Καρτάλης).

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Κατσούρρι (79′ Δερμιτζάκης), Ίτσιος, Σμίλτος (46′ Λέλεκας), Πάσαγκιτς, Δημητριάδης, Μέτσε (60′ Σπανουδάκης), Γαβριηλίδης, Κασέμι (46′ Μάντιτς), Παπαδόπουλος, Γκέκας (60′ Εμπούκα).

Ηρακλής – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: 1-0

Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα της δεύτερη κατηγορίας επί του Εθνικού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραρε το μοναδικό γκολ με τον Διαμαντή στο 73ο λεπτό. Ο Γηραιός είναι 6ος με πέντε βαθμούς, ενώ ο Εθνικός είναι στην τελευταία θέση με μόλις δύο.

Ηρακλής (Στάικος): Στουρνάρας, Σιδεράς (17′ λ.τ Παπασάββας), Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ, Καλουτσικίδης, Τσιντώνης (66′ Μιράντα), Αναστασίου, Κυνηγόπουλος, Κούστα, Τσιριγώτης.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Νότας (68′ Κόκκορης), Κρυεμάδι, Γιαμαλίδης, Κριμιτζάς (77′ Γ. Τουλίκας), Μπούζας, Πανίδης, Φωκαΐδης (68′ Μιγένγκα), Κλιγγόπουλος (81′ Β. Τουλίκας).