Με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Στόουνς η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-1 την Γουλβς εκτός έδρας και έγραψε ιστορία μένοντας αήττητη για 31ο παιχνίδι.

Σε ένα γήπεδο όπου πέρσι η Σίτι ηττήθηκε βρέθηκε να χάνει και φέτος από την ουραγό Γουλβς καθώς μόλις στο έβδομο λεπτό ο Λάρσεν έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Ζοζέ Σα επέστρεψε στην εστία μετά από 56 ημέρες και σταμάτησε εντυπωσιακά τον Σίλβα (9′) ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο Έντερσον που σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Σεμέντο (19′).

Ο Σα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο φανταστικό σουτ του Γκβάρντιολ (33′) για την ισοφάριση και το 1-1 αλλά είπε ξανά όχι στον Σαβίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οπότε οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σα να σταματά τον Ντίας (54′) και την Σίτι να πιέζει.

Βρήκε την λύτρωση και πάτησε κορυφή στις καθυστερήσεις με το γκολ του Στόουνς (90+5) στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Σίτι ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και έμεινε αήττητη για 31ο παιχνίδι που είναι ιστορικό ρεκόρ για τον σύλλογο.

Γουλβς: Σα – Μπουένο, Ντόουσον, Τότι – Σεμέντο, Λεμινά, Αντρέ (46′ Ντόιλ), Γκόμες (90′ Μπελεγκάρντ), Αϊτ-Νουρί – Κούνια (67′ Φορμπς), Λάρσεν (80′ Γκέντες)

Μάντσεστερ Σ.: Έντερσον – Λιούις, Ντίας, Στόουνς, Γκβάρντιολ – Κόβατσιτς (86′ Ματέους), Γκούντογκαν – Σαβίνιο (74′ Γκρίλις), Σίλβα, Ντοκού (67′ Φόουντεν) – Χάαλαντ