Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έκαμψε την αντίσταση της αξιόμαχης Athens Kallithea (2-0), η οποία τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες...

Ασταμάτητη η ομάδα του Άκη Μάντζιου φτάνοντας με τη νίκη της κόντρα στην Athens Kallithea με 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης τις 4 διαδοχικές. Ο Άρης κατάφερε να πάρει την τέταρτη διαδοχική του νίκη και να… τρελάνει τον κόσμο του.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έφτασε να έχει 79% κατοχή μπάλας αλλά χωρίς να καταφέρει να έχει τη μεγάλη ευκαιρία.
Με τον Μορόν βρήκε την καλύτερή του φάση, όταν ο φορ των κίτρινων έκανε πολύ ωραία περιστροφή έξω από την περιοχή και με δυνατό δεξί σουτ ανάγκας τον Μπερναμπέ σε δύσκολη απόκρουση.
Ένα, δύο σουτ του Ντιαντί και του Γκαρθία ήταν οι καλές στιγμές για τους γηπεδούχους και μία για την Athens Kallithea με τον Ντεμέτριους, με τον Κουέστα να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 34ο λεπτό όταν ο Πασαλίδης για πάτημα στο πόδι του Μορόν δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόκκινη φεύγοντας από το ματς. Την πρώτη την είχε δεχτεί για μαρκάρισμα στον Ντιαντί μόλις στο 3ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος όπως ήταν λογικό ο Άρης έκλεισε την Athens Kallithea στα καρέ της, έψαχνε με κάθε τρόπο να σκοράρει και τελικά το κατάφερε, όχι με κάποιον από τους γνωστούς σκόρερς του, αλλά με τον Μπράμπετς, με εντυπωσιακή κεφαλιά σε κόρνερ του Γκαρθία, την έστειλε στο δοκάρι και στη συνέχεια βρήκε στον τερματοφύλακα και πήγε στα δίχτυα του Μπερναμπέ.


Ο Άρης και με τη βοήθεια του κόσμου συνέχισε να πιέζει και στο 75ο λεπτό έχασαν σπουδαία ευκαρία με τον Ντιαντί να σουτάρει από καλή θέση, έστω και λίγο διαγώνια, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Μπερναμπέ.

Ο Άρης κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη ύστερα από ωραίο συνδυασμό στην κόντρα επίθεση του Άρη και ύστερα από λάθος της Athens Kallithea, με τον Μάνου Γκαρθία και ασίστ του Μορόν. Μία νίκη για τον Άρη που τον στέλνει στους 17 βαθμούς.

Η 11άδα του Άρη: Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν

Η ενδεκάδα της Athens Kallithea: Μπερναμπέ, Σοΐρι, Χάνουσεκ, Ισιμά Μιρέν, Πασαλίδης, Μότοκ, Μερκάτι, Ματίγια, Ντεμέτριους, Τζιάνι, Ουλντρίκις