Ο Σαρλ Λεκλέρ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του στο Grand Prix του Όστιν.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari τόνισε πως η ομάδα του αντιμετώπισε δυσκολίες το προηγούμενο τριήμερο, όμως κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει το 1-2 στον συγκεκριμένο αγώνα. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως το πρωτάθλημα παραμένει ο μεγάλος στόχος.

Χαρακτηριστικά, ο Λεκλέρ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ήταν ένα εύκολο τριήμερο, αντιμετώπιζα προβλήματα με την αίσθηση του μονοθεσίου. Στον αγώνα είχα όμως περισσότερη αυτοπεποίθηση. Περιμέναμε ότι οι άλλες ομάδες θα βελτιώνονταν στον αγώνα σε σχέση με το Σπριντ, όμως και πάλι είχαμε το πάνω χέρι. Δεν θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε κάτι καλύτερο από το 1-2 που κάναμε. Αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω. Έκανα πολύ καλή εκκίνηση, γνώριζα ότι θα στριμώχνονταν τα μονοθέσια στη στροφή».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το πρώτο μας στιντ κράτησε πολύ, γιατί είχαμε εξαιρετικό ρυθμό. Στο δεύτερο στιντ όλα είχαν να κάνουν με τη διαχείριση της διαφοράς σε σχέση με τα μονοθέσια που ακολουθούσαν. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Οι μηχανικοί μας δουλεύουν απίστευτα για να φέρουν αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο. Εξακολουθούμε να έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα. Απέχουμε ακόμα αρκετά, αλλά εδώ κάναμε μία καλή αρχή στο triple header».