Θετικός ο Μιλουντίνοφ στην πρώτη συμμετοχή του μετά τον τραυματισμό του, ροτέισον από τον Μπαρτζώκα σε όσους έχουν περιορισμένο χρόνο.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την δεδομένη ανωτερότητα του από την Καρδίτσα, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στην Basket League και έφυγε από την θεσσαλική πόλη με την εύκολη νίκη (61-77) που πέτυχε, πριν από τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο για την Ευρωλίγκα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, επίσης για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην πρώτη συμμετοχή του στην φετινή σεζόν, μετά τον τραυματισμό του στην προετοιμασία, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, έπαιξε 14 λεπτά και σημείωσε 12 πόντους, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε χρόνο συμμετοχής που έχουν περιορισμένο και χρησιμοποίησε για μεγάλο διάστημα τους Λαρεντζάκη και Μήτρου-Λόνγκ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό μπάσκετ και στα 4 δεκάλεπτα, δεν αντιμετώπισε από την Καρδίτσα που προσπάθησε να ήταν ανταγωνιστική, αλλά δεν τα κατάφερε, λόγω της αυτοσυγκέντρωσης που είχαν οι “ερυθρόλευκοι”, των καλών συνεργασιών τους με 22 ασίστ και έγινε διαχείριση στους 12 παίκτες, ενώ έπαιξε και ο νεαρός Σπάρταλης.

Δεκάλεπτα: 14-19, 28-46, 46-72, 61-77

Η στατιστική του αγώνα ΕΔΩ