Τη δεύτερη νίκη του στο EuroCup προσδοκά να κατακτήσει αύριο υποδεχόμενος, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, την Τσεντεβίτα Ολίμπια (20:00, Novasports Prime), ο Άρης. Παιχνίδι που χαρακτήρισαν σημαντικό τόσο ο Γιάννης Καστρίτης, όσο και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», είπε, αναλυτικά: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για το EuroCup. Βλέπουμε συνεχή πρόοδο στην ομάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στα κομμάτια που χρειαζόμαστε βελτίωση. Θέλουμε να παρουσιαστούμε «πεινασμένοι» και με μεγάλο κίνητρο για να πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα αύριο. Το μεγαλύτερο «πρέπει» είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Έχουμε κάνει δύο ήττες εντός έδρας, οι οποίες, όμως, προέκυψαν από δύο ισχυρές ομάδες (σ.σ. Τουρκ Τέλεκομ, Χάποελ Ιερουσαλήμ). Το μεγάλο κέρδος για μας αύριο θα είναι να εμφανιστούμε με μάτι που … γυαλίζει».

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα υφίσταται στα πλάνα του ο Νέιτ Λαζέφσκι (σ.σ. συμμετέχει, εσχάτως, σε μεγάλο μέρος των προπονήσεων της ομάδας), απάντησε: «Θα το αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή».

Κατέληξε επισημαίνοντας: «Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι για το πρωτάθλημα και τη νίκη απέναντι στον Προμηθέα. Έκαναν τα παιδιά αξιόλογη προσπάθεια, αλλά για μας το πιο σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε ‘πεινασμένοι’ αύριο».

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, με τη σειρά του, επισήμανε: «Η Τσεντεβίτα είναι στο 3-1. Εμείς στο 1-3. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το αυριανό, πολύ σημαντικό, ματς. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Μια νίκη πάντα βελτιώνει τη ψυχολογία και αυτό μας το έδωσε η επικράτηση επί του Προμηθέα (19/10). Θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί, όπως ήμασταν το Σάββατο. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλο να πετύχει πολλούς πόντους, αλλά να τον κάνουμε να μείνει χαμηλά στο σκορ».

Σε ερώτηση για την περυσινή εντυπωσιακή σεζόν που έκανε, απάντησε: «Ηταν ωραία χρονιά η περυσινή. Όλα όμως έχουν ξεχαστεί. Όλοι κοιτάνε το τι κάνω τώρα. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα».