Το Περιστέρι πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου Μανίσα, όμως δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Τουρκία (79-77) και πλέον η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL δυσκολεύει αρκετά.

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε πραγματικό «θρίλερ» η ομάδα του Γιώργου Λημνιάτη επέστρεψε από διψήφιες διαφορές και πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την πρώτη νίκη της στο φετινό BCL, όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Τρίτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τους Περιστεριώτες.

Το Περιστέρι, παρά το καλό του ξεκίνημα στο παιχνίδι, στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου απώλεσε το προβάδισμα και έκτοτε κυνηγούσε στο σκορ. Μάλιστα, στο τρίτο δεκάλεπτο βρέθηκε να κυνηγά διψήφιες διαφορές (51-40), όμως ποτέ δεν παράτησε το ματς.

Αφού βελτίωσε την άμυνα τους, περιορίζοντας σημαντικά τη δράση του αντιπάλου, «ροκάνισε» τη διαφορά (60-57) και μπήκε με άλλη ψυχολογία στην τέταρτη περίοδο. Εκεί οι Περιστεριώτες συνέχισαν την αντεπίθεση τους και λίγο πριν το φινάλε κατάφεραν να προσπεράσουν (76-77) με λέι απ του Κόφι.

Η Μανίσα, ωστόσο, είχε απάντηση με τον Μπέσον (78-77), στη συνέχεια Πουλιανίτης και Πάπας αστόχησαν, ο δεύτερος δε χρεώθηκε και με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία και ο Σονσίρμα «κλείδωσε» τη νίκη των Τούρκων, διαμορφώνοντας το τελικό 79-77 σε «νεκρό» χρόνο.

Ο Μαρτίνας Εκόντας έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στην άμυνα του Περιστερίου με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Ούγκο Μπέσον πρόσθεσε 17 πόντους. Από πλευράς Περιστερίου πρώτος σκόρερ ήταν ο Κρις Κόφι με 14 πόντους, από 13 πρόσθεσαν οι Κάρμπερι και Έντι, ενώ ο Χάρις άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ με 9 πόντους και ισάριθμες ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 44-40, 62-57, 79-77

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα