Ντεμπούτο στις νίκες για τη Μίλαν στο νεοσύστατο Champions League, οι «ροσσονέρι» με πρωταγωνιστή τον Ραίντερς επικράτησε 3-1 της Κλαμπ Μπριζ για την τρίτη αγωνιστική της League Phase. Αήττητη συνεχίζει η Μονακό, η ομάδα του πριγκιπάτου νίκησε 5-1 τον Ευρθρό Αστέρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ: 3-1

Πλούσιο το πρώτο ημίχρονο στο Μιλάνο και την αναμέτρηση των «ροσσονέρι» με την Κλαμπ Μπριζ για τη τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά η Μίλαν προηγήθηκε στο 34ο λεπτό με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πούλισικ για το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα η ομάδα του Τζόλη έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Ονιεντίκα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, καθώς πάτησε τον Ράιντερς. Μάλιστα ο διαιτητής αρχικά έδωσε φάουλ στο ποδοσφαιριστή των Βέλγων, αλλά μέσω VAR διόρθωσε την αρχική του απόφαση.

Η Μπριζ στο 51ο λεπτό έφερε το ματς στην ισορροπία με τον Σάμπε, ο οποίος πλάσαρε τον Μενιάν για το 1-1. Χρυσή αλλαγή για τον Χάγιεν ο Σάμπε που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια η Μίλαν πέτυχε δύο γκολ με τον Ράιντερς (61′, 71′) σε διάστημα 10 λεπτών και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση νίκη. Στο 87ο λεπτό ο Καμάρντα σκόραρε με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή των Βέλγων, αλλά το γκολ του 16χρονου ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι Ιταλοί πέτυχαν την πρώτη νίκη στο νεοσύστατο Champions League, καθώς στα προηγούμενα δύο ματς μετρούν ισάριθμες ήττες από Μπάγερ Λεβερκούζεν και Λίβερπουλ.

Μίλαν (Πάουλο Φονσέκα, 4-2-3-1): Μενιάν, Έμερσον, Γκάμπια (83′ Τιάο), Τομόρι, Τεό Ερνάντες, Φοφανά (75′ Μούσα), Λόφτους-Τσικ (60′ Οκάροφ), Πούλισικ, Ράιντερς, Λεάο (60′ Τσουκουέζε), Μοράτα (75′ Καμάρντα)

Μπριζ (Νίκι Χάγιεν, 4-3-3): Μινολέ, Χοακίν (46′ Σάμπε), Ορντόνες, Μέχελε, Ντε Κάιπερ, Ονιεντίκα, Τάλμπι (46′ Βέτλεσεν), Τσάσαρι (83′ Νίλσεν), Βέινακεν, Τζόλης (70′ Όσλεν), Τζούτγκλα (70′ Σκόρας)

Μονακό – Ερυθρός Αστέρας: 5-1

Εμφατική νίκη για τη Μονακό επί του Ερυθρού Αστέρα, η ομάδα του Άντι Χούτερ επικράτησε 5-1 των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας. Η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, καθώς ο Μιναμίνο εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Ερυθρού για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν επτά λεπτά αργότερα με τον Εντιαγέ από την άσπρη βούλα για το 1-1. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Μονακό πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Εμπολό για το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μονεγάσκοι σημείωσαν ακόμα τρία γκολ με τους Σίνγκο (54′), Μιναμίνο (70′) και Ακλιούτσε (90+6′).

Μονακό (Άντι Χούτερ, 4-2-3-1): Μαγιέτσκι, Βάντερσον, Σίγκο, Κέχρερ, Ενρίκε (77′ Ντιατά), Καμαρά (77′ Μαγκασά), Ζακάρια (86′ Ματαζό), Ακλιούτσε, Μιναμίνο, Μπεν Σεγκίρ (46′ Γκολοβίν), Εμπολό (77′ Ιλενικένα)

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς, 4-2-3-1): Ίλιτς, Γιανγκ-Γου, Σπάχιτς, Τζίγκα, Ολαΐνκα, Κρούνιτς (60′ Ρόντιτς), Τίμι Μαξ, Εμβουπά, Σιλάς (60′ Ίλιτς), Μακσίμοβιτς (74′ Κατάι), Μπρούνο Ντουάρτε (7′ Γκόμες), Εντιαγέ (74′ Κάνγκα).