Ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του φετινή νίκη στην Euroleague, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μερσίν (18:30).

Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από δυο ήττες, στις δυο πρώτες αγωνιστικές και θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη. Στα δυο προηγούμενα ματς, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί 92-61 από την Μπρνο και 88-53 από την Μπουρζ.

Ο Θάνος Νίκλας δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Δύσκολο παιχνίδι, καθώς παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, που έχει στόχο την κατάκτηση της Euroleague. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, να διεκδικήσουμε σε κάθε κατοχή το καλύτερο και να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Είναι μια περίοδος που έχει συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια για εμάς, όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τους στόχους μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και σαν ομάδα, θα παλέψουμε για αυτό».

Από την πλευρά της, η Ευγενία Κολλάτου τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε τη Μερσίν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, πιθανόν και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Παρόλα αυτά, εμείς πρέπει να βγάλουμε αντίδραση και να είμαστε ανταγωνιστικές, μετά τις συνεχόμενες ήττες μας. Θα δώσουμε όλες το 100% μας, για να έχουμε ένα όμορφο παιχνίδι».