Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει στη διάθεσή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλμε, τους Ρέτσο, Μαρτίνς και Γουίλιαν.

Οι τρεις παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού, για το ματς της τρίτης αγωνιστικής του Europa League. Στην αποστολή των Πειραιωτών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση συμπεριλήφθηκε και ο Θεοφάνης Μπακούλας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη τη σουηδική ομάδα εκτός έδρας στις 22:00.

Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, στο οποίο έχει πολλά παράπονα από τους «ερυθρόλευκους».

Ο έμπειρος τεχνικός φέρεται να είπε στους παίκτες του: «Με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να προχωρήσουμε και σας το υπογράφω. Όλοι ευθυνόμαστε για αυτό. Και εγώ, και εσείς, και όλοι μας».

Αναλυτικά, η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Το σχετικό ποστάρισμα: