Όλα όσα δήλωσε ο Φακούντο Πελίστρι για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι (24/10, 19:45, MC Novasports.gr), αλλά και τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, σε μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας, είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Είναι ωραίο το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, με όσα έκανε ο σύλλογος για να φέρει και επαναλαμβάνω είναι μεγάλη η χαρά μου. Κάθε μεταγραφή και κάθε προσαρμογή θέλει τον χρόνο της, Πήρα παιχνίδια στα πόδια μου, κάναμε ενδιαφέροντα πράγματα, μπήκαμε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τόσο προσωπικά όσο και σαν ομάδα έχουμε πετύχει κάποιους στόχους και βήμα βήμα προχωράμε για τους υπόλοιπους».

Για τον θάνατο του Μπάλντοκ:«Η απώλεια του Τζορτζ ήταν μεγάλη όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλη την χώρα. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη μας, θα το ήθελε και ο Τζορτζ αυτό, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».


Για την αναμέτρηση με την Τσέλσι: «Είναι σημαντικό να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θέλουμε τη νίκη αύριο και αν έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα αποτελέσει μεγάλη ώθηση για εμάς. Όντως αύριο θα είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όποιον έρθει να δει το ματς. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Είναι πάντα δίπλα μας, μας στηρίζουν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το αν ένα θετικό αποτέλεσμα θα αποτελέσει κίνητρο για την συνέχεια: «Είναι αλήθεια ότι και για εμάς και για κάθε ομάδα είναι σημαντικό να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήδη είμαστε καλά, ερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα και θα δώσουμε την μάχη μας για τη νίκη. Αυτό θέλουμε, τη νίκη. Αν δεν τα καταφέρουμε, είναι σημαντικό να μην χάσουμε. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει μεγάλη ώθηση και για το Πρωτάθλημα, και για την Ευρώπη. Θα παίξουμε σαν να πρόκειται για τελικό».