Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League από τους Πρωταθλητές Ευρώπης, ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές Παπακανέλλο και Γιουσούφ νίκησε 5-0 την Ταλίνα Κάλεφ στου Ρέντη.

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, οι Πειραιώτες «σκόρπισαν» 5-0 την Ταλίνα Κάλεφ για τον δεύτερο γύρο του Champions path του Youth League.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό με τον Γιουσούφ, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παπακανέλλου από δεξιά.

Έξι λεπτά αργότερα ο Τουφάκης με πλασέ έκανε το 2-0 ύστερα από δεύτερη ασίστ του Παπακανέλλου. Στο 48΄ οι Πειραιώτες ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Παναγάκο, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Παπακανέλλος από… σερβιτός των δύο πρώτων γκολ έγινε και σκόρερ (4-0).

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιουσούφ στο 85ο λεπτό για το 5-0. Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Εσθονία για τη ρεβάνς στις 6 Νοεμβρίου προκειμένου να κλειδώσει την υπόθεση πρόκριση.

Ολυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης (88′ Πλειώνης), Πρεκατές, Παναγάκος, Γιωτόπουλος (62′ Σιώζιος), Λιατσικούρας, Τουφάκης, Αλαφάκης (70′ Ρολάκης), Πνευμονίδης (62′ Λίγδας), Παπακανέλλος (70′ Φίλης), Γιουσούφ.


Ταλίνα Κάλεφ: Λίκερ, Κόλο, Καγιάρι, Τσερνγιάκοφ, Κιρτ (74′ Ούκιβι), Πάλου (86′ Κοραστέλιοφ), Σαλ-Αλ-Σαλέρ (60′ Τρούφελντ), Σουρόγκιν, Νίγκουλα (74′ Λέις), Γιούρισο (86′ Λασν), Λίβες