Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε (24/10, 22.00, MC LIVE Novasports.gr).

O Ολυμπιακός θα συναντήσει το βράδυ της Πέμπτης (24/10, 22.00, MC LIVE Novasports.gr) τη Μάλμε στο Eleda Stadium και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το δύσκολο ματς αναφέροντας:

Για το που εστιάζει τη διαφοροποίηση σε επίπεδο αγωνιστικού προσώπου: «Θέλουμε να είμαστε ο εαυτός μας. Ο καλός μας εαυτός. Εάν δείξουμε πώς είμαστε δυνατοί τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εάν όχι δεν θα νικήσουμε τον αγώνα».

Για την ατάκα του τεχνικού των Σουηδών για το στυλ του Ολυμπιακού: «Η αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημά της και κάνει πολύ καλή δουλειά. Εκείνοι ισοφάρισαν όπως και εμείς και νίκησαν την περασμένη αγωνιστική όπως και εμείς και θέλουνε να νικήσουν όπως και εμείς. Νομίζω πώς και εμείς και εκείνοι είμαστε στη φάση που μας αρέσει που θα παίξουμε ο ένας εναντίον του άλλου. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν θα κρίνει κάτι ιδιαίτερα τον αγώνα. Ίσως όποιος βάλει γκολ. Σε έναν αγώνα μπορούν να γίνουν πολλά. Έχουμε διαφορετικά στυλ αλλά όποιος εφαρμόσει το δικό του θα το κερδίσει».

Για το ότι ο θα έχει διαθέσιμους τους παίκτες του και τι ρόλο παίζει σε σχέση με την εικόνα και τη βελτίωσή της: «Όσους και να έχεις στη διάθεσή σου θα παίξουν 11. Είναι πολύ καλό πώς είναι όλοι καλά. Σημασία όμως έχει η συγκέντρωση όσων είναι στο γήπεδο. Το θέμα είναι το μυαλό. Αυτοί που είναι μέσα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι».

Για το εάν υπάρχει στην ομάδα προβληματική νοοτροπία σε σχέση με την Ελλάδα και την Ευρώπη«Δεν νομίζω πώς είναι πρόβλημα συμπεριφοράς των παικτών. Ούτε ότι όλοι χάνουν τη συγκέντρωσή τους το ίδιο λεπτό. Δεν νομίζω πώς αυτό είναι κάτι συνολικό. Αυτό έχει να κάνει με κάθε παίκτη. Δεν νομίζουμε πώς είναι κάτι συλλογικό και πώς όλοι παρατάνε ένα παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να αλλάξει το να γίνουμε πιο σταθεροί. Για να νικήσεις το Πρωτάθλημα θέλεις σταθερότητα, όπως και για μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο Πρωτάθλημα δεν μπορείς να συνεχίζεις να χάνεις βαθμούς. Να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Δεν νομίζουμε πώς είναι θέμα συμπεριφοράς».