Η Μπρεστ πήρε βαθμό ισοπαλίας απέναντι στην Πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερ Λεβερκούζεν για την τρίτη αγωνιστική του νεοσύστατου Champions League. Στο... μηδέν κόλλησαν Αταλάντα και Σέλτικ στην Ιταλία.

Στην Βρέστη η τοπική ομάδα υποδέχθηκε την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Η Πρωταθλήτρια Γερμανίας άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, ο Χόφμαν εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και πέρασε την κάθετη στον Βιρτς. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός με δεξί συρτό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 της Μπάγερ.

Η «απάντηση» των Γάλλων ήρθε στο 39ο λεπτό, ο Καμαρά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά της περιοχής και ο ΛεΜελού με μονοκόμματο σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ της ισοπαλίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν «φωνές» από τους παίκτες της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο 68ο λεπτό για χέρι του ΛεΜελού. Η φάση ελέγχηθηκε από το VAR και ο διαιτητής συνέχισε το ματς χωρίς να καταλογίσει παράβαση.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα στη γαλλική πόλη νέα παράπονα των Γερμανών για πέναλτι πάνω στον Χόφμαν, η φάση ελέγχηθηκε εκ νέου από το VAR και δεν υπήρχε παράβαση. Έτσι τα δύο κλαμπ πρόσθεσαν από έναν βαθμό, η Μπρεστ είναι στην τρίτη θέση με επτά βαθμούς, ενώ η Λεβερκούζεν ακολουθεί με την ίδια συγκομιδή.

Την ίδια ώρα στην Ιταλία, Αταλάντα και Σέλτικ… κόλλησαν στο 0-0 για την τρίτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Αταλάντα παραμένει αήττητη στην 12η θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, ενώ η Σέλτικ είναι στη 18η θέση με τέσσερις.