Οι αλλαγές στο ρόστερ μετά την αποχώρηση του Πετρούσεφ, πώς θα χωρέσει ξανά στην ομάδα και τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά και το ενδεχόμενο για ένα ακόμα "διαζύγιο" μεσούσης της σεζόν...

Η μπασκετική επικαιρότητα είχε τις τελευταίες ώρες ως πρώτο θέμα τη μετακόμιση του Φίλιπ Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα με την μορφή δανεισμού. Είναι κάτι, που ήταν να γίνει τον Σεπτέμβριο, αλλά το γεγονός ότι ήταν τραυματίες ο Φαλ με τον Μιλουτίνοφ δεν επέτρεψε την μετακίνηση αυτή. Μάλιστα ο Πετρούσεφ ενώ έλειπαν ο Φαλ με τον Μιλουτίνοφ ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού και εκείνος, που του έδωσε το Σούπερ Καπ στη Ρόδο.

Όμως οι δύο βασικοί ψηλοί των Πειραιωτών έγιναν καλά, υπάρχει και ο Ράιτ, έτσι ο Σέρβος πάουερ-φόργουορντ έπρεπε να φύγει, κάτι, που επιθυμούσε και ο ίδιος. Ο Ερυθρός Αστέρας τον περίμενε πως και πως, έτσι ο Πετρούσεφ μέχρι το τέλος της σεζόν θα παίξει σε μία ομάδα, στην οποία είχε παίξει και παλιότερα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του έχει έτοιμο χρόνο και ρόλο και στα 24 του ο Πετρούσεφ είναι έτοιμος για το ξεπέταγμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Sportdog.gr