Στην αποχώρηση του Φίλιπ Πετρούσεφ και το ματς με την Μπάγερν (25/10, 21:45) σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Το σχόλιό του για τον Γουίλιαμς-Γκος.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η Μπάγερν είναι μία ομάδα που σκοράρει πάνω από 100 πόντους κατά μέσο όρο. Είναι η πρώτη ομάδα σε πόντους στο τρανζίσιον και σε παραγωγή πόντων. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Να μην αφήσουμε το γρήγορο ρυθμό που επιβάλλουν».

Για τον ρυθμό και το ματς με την Εφές: «Ήμασταν μέτριοι αμυντικά με την Εφές. Πρέπει να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ, αλλά και στο αμυντικό τρανζίσιον. Φυσικά και η προσθήκη παικτών που έρχονται σιγά-σιγά, μας βοηθάει και θα μας βοηθήσει».

Για τον Γουίλιαμς-Γκος: «Δεν είναι έτοιμος. Έκανε μία ομαδική προπόνηση σήμερα, οπότε είναι παρακινδυνευμένο να παίξει. Έρχεται μαζί μας γιατί πάμε με τσάρτερ και θα κάνουμε εκεί προπόνηση το Σάββατο εν όψει του ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή».

Για τον Πετρούσεφ: «Του εύχομαι καλή τύχη. Ήταν δική του θέληση. Θεωρεί πως θα έχει σημαντικότερο χρόνο, ρόλο και χώρο εκεί. Πίεζε προς σε αυτή την κατεύθυνση και έγινε πράξη».