Πολυτιμότερος στο Λειψία - Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας, ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στους στόχους των «ρεντς» αλλά και τη συνεργασία με τον Άρνε Σλοτ

Η Λίβερπουλ πήρε το «διπλό» στην έδρα της Λειψία, έκανε το 3Χ3 στο νεοσύστατο Champions League με πρωταγωνιστή τον Κώστα Τσιμίκα. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Έλληνας διεθνής μπακ παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοφσαιριστή και μίλησε για τους στόχους των «ρεντς», αλλά και τον νέο προπονητή, Άρνε Σλοτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με την Άρσεναλ:«Από την αρχή της σεζόν έχουμε πει ότι θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα. Θα πάμε στην Άρσεναλ για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να νικήσουμε το παιχνίδι. Την περασμένη σεζόν, στο τέλος, καταστρέψαμε τα πάντα μετά από ένα κακό αποτέλεσμα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα επόμενα παιχνίδια δεν ήμασταν η ομάδα που ήμασταν πριν, αλλά προσπαθήσαμε να δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι και κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που ζητάει ο προπονητής για να κερδίσουμε παιχνίδια».

Για την αμυντική λειτουργία της Λίβερπουλ:
«Αμυνόμαστε όλοι μαζί. Ένας από τους στόχους του νέου προπονητή μας είναι το να παίζουμε ως μονάδα. Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Όλοι αμυνόμαστε όταν χρειάζεται και όλοι επιτίθενται. Είμαστε πεινασμένοι για περισσότερα».

Για τη συνεργασία του με τον Σλοτ:«Το απολαμβάνω πολύ με τον Σλοτ. Δουλεύουμε σε κάθε λεπτομέρεια και θέλουμε να βελτιωθούμε. Είναι πάντα εκεί για εμάς, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο, για να μας βοηθήσουν να κάνουμε σωστά πράγματα για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του».