Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα (4-1) από την Τσέλσι και στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον Άρη.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αναμένεται να προχωρήσει σε rotation στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους» για το πρωτάθλημα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Ίνγκασον, Αράο, Τετέ και Μπακασέτα, ενώ δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Σπόραρ για την κορυφή της επίθεσης, αντί του Γερεμέγεφ.

Ο Αλόνσο χαρακτήρισε το ματς με τον Άρη ως «τελικό» για την ομάδα του, καθώς σε περίπτωση απώλειας βαθμών, θα απομακρυνθεί περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας. Η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει την Παρασκευή, με όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην Τσέλσι να κάνουν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Ο Μαξ θα προσπαθήσει να τεθεί στη διάθεση του Αλόνσο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Ιωαννίδης, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.