Ο Μικέλ Αρτέτα ζήτησε από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Μπόρνμουθ και να επικεντρωθεί στο ματς με τους «κόκκινους», όπου πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Αρτέτα δήλωσε αρχικά: «Αυτό είναι το παιχνίδι ξέρετε. Αυτή είναι η τρέχουσα κατάσταση. Είμαστε σε μία κατάσταση που δε θα θέλαμε να βρισκόμαστε. Αλλά είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή την ομάδα. Αυτού τους παίκτες. Έχουμε αυτό τον χαρακτήρα, όπου έχουμε δείξει ότι όταν πρέπει να βγάλουμε αντίδραση απέναντι σε μία δύσκολη κατάσταση, δε θα νιώσουμε άσχημα για τον εαυτό μας. Μα θα το αντιμετωπίσουμε. Είμαστε μία ομάδα που είμαστε όλοι μαζί και θέλουμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή του αντιπάλου μας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Και το να έχει ένα σύνολο παικτών μία τέτοια ψυχολογία, είναι κάτι που μου αρέσει και το λατρεύω. Έχουμε πολλή ενέργεια και θέλουμε να το δείξουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε με τη Λίβερπουλ στην έδρα μας. Η ατμόσφαιρα πρόκειται να είναι απίθανη και είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε πώς και πώς. Δε σκέφτομαι στιγμή ότι μπορεί να χάσουμε το παιχνίδι. Σκέφτομαι ότι θα νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξοδεύω ούτε ένα δευτερόλεπτο στην προετοιμασία που κάνω για το σενάριο τι θα συμβεί αν χάσουμε το παιχνίδι. Όλα έχουν να κάνουν σχετικά με τη νίκη μας και πόσο πίστη έχουμε για να τα καταφέρουμε».