Η Στουτγκάρδη επικράτησε με 2-1 της Χόλσταϊν Κίελ για την 8η αγωνιστική της Bundesliga και επέστρεψε στις νίκες!

Η Στουτγκάρδη, έχοντας καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιουβέντους, ήθελε να φτάσει σε μια ακόμη αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα, στο 50ο ματς του Χένες στον πάγκο της ομάδας στην Bundesliga.

Από νωρίς πήρε τον έλεγχο του ματς, είχε σχεδόν 63% κατοχή και έφτασε στο γκολ στο 19. Ο Τουρέ κουβάλησε από την άμυνα την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή την έσπασε στον Ούνταβ που δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-0 με το πέμπτο φετινό του γκολ. Ο Ρίντερ στο 38 έχασε καλή στιγμή για να σκοράρει ενώ η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 39 με τον Πίχλερ να κάνει το σουτ αλλά ο Μίτελστεντ να κάνει σωτήριο τάκλιν! Στο 43 ο Στίλερ με πλασέ είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο τα είχε όλα! Γκολ, δοκάρι, κόκκινη κάρτα!

Η Στουτγκάρδη είχε ξανά τον έλεγχο του ματς είχε τις ευκαιρίες και έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Τουρέ που έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή για το 2-0!

Στο 66, ο Σάμποτ μετά από φάουλ που έγινε στον Μίτελστεντ, έσπρωξε τον αντίπαλό του με αποτέλεσμα να αντικρίσει για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Η Χόλσταϊν πίεσε και μείωσε στο 84 με τον Γκίγκοβιτς σε 2-1.

Ο Φούριχ που είχε μπει ως αλλαγή, με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ είδε την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι στο 86, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν και αυτοί με παίκτη λιγότερο καθώς ο Αρπ αποβλήθηκε αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα.

Ο Χένες πανηγύρισε νίκη στο 50του ματς στον πάγκο της Στουτγκάρδης στην Μπουντεσλίγκα.

Στουτγκάρδη: Νούμπελ, Βάγκνομαν, Τσέις, Σάμποτ, Μίτελστεντ, Στίλερ, Μιγιό(70΄Ρουό), Ρίντερ(62΄Φούριχ), Λέβελινγκ(87΄Χέντρινγκς), Ούνταβ(70΄Κάραζορ), Τουρέ(62΄Ντεμίροβιτς)

Χόλσταϊν Κίελ: Βάινα, Γκέσβιλ(80΄Χάρες), Έρας, Ίβεζιτς, Μπέκερ, Σουλτς(70΄Μάτσινο), Κνούντσεν(58΄Ρέμπεργκ), Γκίγκοβιτς, Πόρατ(70΄Πούχατς), Πίχλερ(46΄Σκζιμπσκι), Αρπ