Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την ΑΕΚ Β', η Ένωση νίκησε στα Χανιά την τοπική ομάδα με ένα γκολ του Νίνο.

Μεστή εμφάνιση από την ΑΕΚ Β‘ στα Περιβόλια, οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 1-0 των Χανιών για την 6η Αγωνιστική της Super League 2. Η Ένωση επέστρεψε στις νίκες και πέτυχε το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν. Αντίθετα οι Κρητικοί δεν σηκώνουν κεφάλι και παραμένουν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Νίνο στο 43ο λεπτό, ο στράικερ της ΑΕΚ Β’ με συρτό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή των Χανιών νίκησε τον Καλογεράκη για το 1-0. Άτυχος του αγώνα ο Λεφράνκ, καθώς ο ποδοσφαιριστής της αθηναϊκής ομάδας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού.

Μάλιστα τα Χανιά βρήκαν το γκολ – ισοφάρισης στο 49ο λεπτό με τον Μάλτσι, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη οφσάιντ.

Η ΑΕΚ Β‘ είναι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς, ενώ τα Χανιά είναι στην τελευταία με μόλις έναν βαθμό.

Χανιά (Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Μπάτζιος (82’ Μπορνταγκαράι), Γκμπενιόν, Προβυδάκης (78’ Στεπίνσκι), Αρτουτουάγκα, Λεμονής, Λιάτσος (82’ Μουνάφο), Τσέλιος (68’ Κωστανάσιος), Μανουσάκης, Κόλα, Μάλτσι (68’ Πινακάς)

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκούμας, Βαλκάνης, Κοσίδης (46’ Παυλάκης), Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Μαυρουδής (70’ Μαρούτσης) , Κολιμάτσης, Νίνο (46’ Παρράς), Σόσα (82’ Αντωνόπουλος), Λεφράνκ (40’ Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης.