Η Μονακό ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από τη Νις ενώ σημαντικό τρίποντο πήρε η Μοντπελιέ στην έδρα της.

Η Μονακό γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μετά τις 28 Απριλίου, όταν τότε είχε ηττηθεί από τη Λυών. Αυτή τη φορά ήταν η Νις που έβαλε φρένο στην πορεία της Μονακό επικρατώντας με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39 με τον Εμπολό στο 39 ενώ η απάντηση της Νις, ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Γκεσάν. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τη Μονακό στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Βάντερσον αποβλήθηκε αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στο 71 ο Λαμπόρντ διαμόρφωσε το τελικό 2-1

Μοντπελιέ-Τουλούζ 0-3

Η Τουλούζ πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στη Μοντπελιέ που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας την ώρα που οι φιλοξενούμενοι, απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ζακάρια Αμπουκάλ, μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε δύο γκολ (3΄και 8΄) για να αποβάλλει πλήρως το άγχος για την ομα΄δα του. Στο 27, ο Αμπουκάλ, έδωσε ασίστ στον Κινγκ που διαμόρφωσε το 3-0. Η Μοντπελιέ ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με απ΄ευθείας κόκκινης κάρτας, του Σαβανιέ.

Στρασβούργο – Νάντ 3-1

Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ματς, ανάμεσα σε Στρασβούργο και Ναντ με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1. Ο Αντρέι Σάντος άνοιξε το σκορ στο 17 και στο 57 ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Μπάκουα στο 73 έκανε το 3-0 και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Γκιρασί στο 83.