Χωρίς τον Γιάννη Κουζέλογλου η ΑΕΚ στη Λετονία για την αναμέτρηση με τη Ρίγα (29/10, 19:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής για το Basketball Champions League.

Στροφή στην Ευρώπη για την ΑΕΚ, η Βασίλισσα ταξιδεύει στη Λετονία για την αναμέτρηση με τη Ρίγα (29/10, 19:00).

Η Ένωση δεν υπολογίζει τον Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς μτον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας μπασκεμπολίστας υπέστη κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο άμεσος συνεργάτης του Σάκοτα, Αντρέα Βιτσεντζούτο, θα καθοδηγήσει την ομάδα στο ερχόμενο ευρωπαϊκό ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με δύο απόντες αναχωρεί για τη μακρινή Ρίγα η αποστολή της “Βασίλισσας”. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος ταλαιπωρείται από COVID-19, και ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Πυλαίας με ΠΑΟΚ. Τον πρώτο, θα αντικαταστήσει στην κορυφή του τεχνικού επιτελείου στο ματς ο Αντρέα Βιτσενζούτο. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση στη SUNEL Arena υπό την καθοδήγηση του Ιταλού τεχνικού. Η «Βασίλισσα» αύριο (Τρίτη, 29/10 – 19:00 ώρα Λετονίας, 20:00 ώρα Ελλάδος) αντιμετωπίζει στην Arena Riga των 11.200 θέσεων, την πρωτοπόρο του λετονοεσθονικού Πρωταθλήματος VEF Riga».