Αισιόδοξος ο βοηθός του Ντράγκαν Σάκοτα, Αντρέα Βιτσενζούτο, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ρίγα (29/10, 19:00) στη Λετονία.

Ύστερα από τρεις σερί ήττες από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Βόννη, η ΑΕΚ καλείται να αντιδράσει στη Λετονία επί της Ρίγα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τέθηκε νοκ άουτ λόγω του κορωνοϊού και στην άκρη του πάγκου θα βρεθεί ο Αντρέα Βιτσενζούτο. Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και στην πίστη που έχει στο μπασκετικό τμήμα.

«Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Ξέρουμε ότι θ’ αντιμετωπίσουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι ν’ αγωνιστούμε έξυπνα κόντρα σε τέτοιους παίκτες.

Όσο αφορά σ’ εμάς, γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τη νίκη ύστερα από μία δύσκολη περίοδο και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το καταφέρουμε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Λετονίας.

Κατά τη γνώμη μου, είμαστε τυχεροί, επειδή καλούμαστε να παίξουμε ξανά ύστερα από μόλις δύο ημέρες. Θεωρώ ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα για να προσπαθήσουμε να διαγράψουμε το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ.

Για εμένα δεν υπάρχει πίεση γι’ αυτό το ματς, γιατί ο κόουτς Σάκοτα με βοηθάει κάθε στιγμή. Θα με βοηθήσει και πάλι, κι ας μη μπορεί να είναι μαζί μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και στη δουλειά που κάνουμε καθημερινά», δήλωσε ο Βιτσενζούτο.