Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καταιγιστική κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου καθώς επικράτησε 3-0 και πέρασε μόνη πρώτη στο δεύτερο όμιλο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καταιγιστική κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου καθώς επικράτησε 3-0 και πέρασε μόνη πρώτη στο δεύτερο όμιλο. 

Οι Παριζιάνοι έκαναν ό,τι ήθελαν την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και δίκαια πήραν τη νίκη, τη δεύτερη σε ισάριθμα παιχνίδια δείχνοντας πως φέτος είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος σούταρε ανενόχλητος από τα δεξιά, μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Νεϊμάρ. 

Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, πιο εντυπωσιακό αυτή τη φορά. Ο Εμπαπέ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Καβάνι και ο Ουρουγουανός με ένα σουτ – βολίδα στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βαυαρών. 

Στην επανάληψη οι «μπλε» δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι γνωρίζοντας πως αν εφησυχάσεις κόντρα σε ομάδες επιπέδου Μπάγερν τότε θα το πληρώσεις. Έτσι, στο 63ο λεπτό ήρθε η σειρά του Νεϊμάρ να σκοράρει αλλά το μισό γκολ και παραπάνω ανήκει στον Εμπαπέ, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε τους αμυντικούς της Μπάγερν από τα δεξιά. 

Με αυτή τη νίκη οι Γάλλοι έφτασαν τους έξι πόντους διατηρώντας το απόλυτο των νικών και πλέον είναι στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου.