Τα κατάφερε έστω και δύσκολα η Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Σπόρτινγκ, στη Λισσαβώνα με 1-0 και να περάσει στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Σπόρτινγκ, στη Λισσαβώνα με 1-0 και να περάσει στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου. 

Ta πλάνα των δύο προπονητών: 

Ο Ζόρζε Ζέσους επέλεξε ένα σύστημα 4-4-1-1 με τον Ρουί Πατρίτσιο κάτω απ’ το δοκάρια, τους Κοεντράο, Ματιέ, Κοάτες, Πιτσίνι στην άμυνα, στο κέντρο οι Καρβάλιο – Μπατάλια, δεξιά ο Μάρτινς, αριστερά ο Ακούνια, στην κορυφή ο Ντουμπιά και πίσω του, σε ρόλο δημιουργικού χαφ, ο Φερνάντες.

Απ’ την άλλη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε την ομάδα του με ένα σύστημα 4-3-3 με τον Τερ Στέγκεν κάτω απ’ τα γκολπόστ, τους Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί και Άλμπα στην άμυνα, στο κέντρο οι Μπουσκέτς, Ράκιτιτς και Ρομπέρτο, δεξιά στην επίθεση ο Μέσι, αριστερά ο Ινιέστα και κορυφή ο Σουάρες.

Οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν απέναντί τους μία αρκετά καλή Σπόρτινγκ, η οποία τους δυσκόλεψε και δεν τους άφησε να αναπτύξουν το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που συνήθως παίζουν. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 49ο λεπτό με τον Κοάτες να πετυχαίνει αυτογκόλ για την ομάδα του. 

Με αυτή τη νίκη οι Καταλανοί έφτασαν τους έξι πόντους διατηρώντας το απόλυτο των νικών ενώ η Σπόρτινγκ έμεινε στη δεύτερη θέση με τρεις πόντους, όσους έχει πλέον και η Γιουβέντους, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.