Κανένα πρόβλημα για τη Γιουνάιτεντ (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο της, καθώς ξεπέρασε δίχως κόπο το εμπόδιο της Μπέρτον Άλμπιον στο Ολντ Τράφορντ, με το ευρύ 4-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο της, καθώς ξεπέρασε δίχως κόπο το εμπόδιο της Μπέρτον Άλμπιον στο Ολντ Τράφορντ, με το ευρύ 4-1.
Τόσο ο Μουρίνιο όσο και ο Κλαφ, ξεκίνησαν 9 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές από το 4-0 επί της Έβερτον και το 2-1 επί της Φούλαμ αντίστοιχα.
Η τριάδα των Ρασφορντ, Μαρσιάλ και Λίνγκαρντ είχε τρομερά κέφια με αποτέλεσμα μόλις στο 17 να έχουμε ήδη 2 γκολ,  2-0 με 2 τέρματα του Ράσφορντ που έφτασε τα 5 στη σαιζόν.
Με τον Ρίπλεϊ να προσπαθεί μόνος του πολλές φορές να κρατήσει το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα, η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι στο 28 με τον Μάτα και βρήκε το τρίτο της γκολ όταν το πλασέ του Λίνγκαρντ κόντραρε στον Τέρνερ και άλλαξε πορεία.
Είδηση για τους γηπεδούχους η επιστροφή του Σο, που παίζει μπάλα ξανά μετά τον Απρίλιο. Το δεύτερο μέρος ήταν υπόθεση Μαρσιάλ. Ο Γάλλος έκανε το 4-0 στο 60 και είχε άλλες 2-3 σημαντικές φάσεις. Το τελικό 4-1 έγραψε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντάιερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.