Χωρίς Φαν Ντάικ στον τελικό

Χωρίς τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα παραταχθεί η Σαουθάμπτον στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Κλοντ Πιέλ.

Χωρίς τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα παραταχθεί η Σαουθάμπτον στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Κλοντ Πιέλ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των «αγίων», ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη νικηφόρα (3-0) αναμέτρηση του Ιανουαρίου με τη Λέστερ, δεν θα ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό του, προκειμένου να δώσει το «παρών» στη «μάχη» της 26ης Φεβρουαρίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ».

Μάλιστα, ο Πιέλ τόνισε ότι ο 25χρονος θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 μήνες, εξέλιξη που αφήνει τη Σαουθάμπτον… ακάλυπτη στα μετόπισθεν.
 
Ο αγγλικός σύλλογος παραχώρησε πριν από δύο εβδομάδες τον αρχηγό και σέντερ μπακ, Ζοζέ Φόντε, στη Γουέστ Χαμ, με αποτέλεσμα οι «άγιοι» να μην έχουν αρκετές επιλογές, καθώς οι μόνοι έμπειροι αμυντικοί είναι ο Ιάπωνας διεθνής, Μάγια Γιοσίντα, και ο Ρουμάνος Φλορίν Γκάρντος. Μέσα στην εβδομάδα η Σαουθάμπτον απέκτησε τον Ιταλό επιθετικό, Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να ενισχυθεί στην άμυνα πριν από τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.