Ανεβαίνει η Εσπανιόλ

Οι Καταλανοί επικράτησαν στο «Κορνεγιά» με 3-1 της Βαγιαδολίδ, παραμένοντας αήττητοι για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ ο Γου Λέι έγινε ο πρώτος Κινέζος που σκοράρει στην ιστορία της La Liga.

Την αγωνιστική πρόοδό της εσχάτως επιβεβαίωσε η Εσπανιόλ, η οποία πέτυχε την ένατη νίκη της στη La Liga, αυτή τη φορά εντός έδρας επί της Βαγιαδολίδ με 3-1. Οι Καταλανοί κατάφεραν να σκοράρουν από τα…αποδυτήρια με τον Μπόρχα Ιγλέσιας μόλις στο 18ο δευτερόλεπτο, που είναι το ταχύτερο γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο του 2016.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αγνοούν την επιτυχία από τις 27 Ιανουαρίου, όχι μόνο ισοφάρισαν στο 17’ με τον Αλκάραθ, αλλά είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Λουίς Λόπεθ ανέτρεψε τον Σέρχι Γουαρδιόλα. Ωστόσο, ο Ντιέγο Λόπεθ είχε την απάντηση στο πέναλτι του Γουαρδιόλα με τους «Περικίτος» να βρίσκουν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55’ ο Μάριο Ερμόσο σημείωσε το 2-1 και δέκα λεπτά αργότερα ο Γου Λέι έγραψε ιστορία, αφού διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ της Εσπανιόλ, έγινε ο πρώτος Κινέζος που σκοράρει στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Χάρη σε αυτή τη νίκη, η Εσπανιόλ έφτασε στους 33 βαθμούς, ενώ η Βαγιαδολίδ έμεινε στους 26, ούσα στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

La Liga, 26η αγωνιστική

Εσπανιόλ-Ρεάλ Βαγιαδολίδ 3-1

Εσπανιόλ (4-3-3): Ντιέγο Λόπεθ, Ροσάλες, Νταβίντ Λόπεθ (20’ Λουίς Λόπεθ), Ερμόσο, Ντίντακ Βιλά, Μελέντο, Ρόκα, Νταρντέρ, Πέρες (69’ Γκρανέρο), Μπόρχα Ιγλέσιας, Γου Λέι (83’ Πουάδο)

Προπονητής: Ρουμπί

Ρεάλ Βαγιαδολίδ (3-4-1-2): Μάσιπ, Κίκο Ολίβας, Μπόρχα Φερνάντεθ (49’ Χάβι Μογιάνο), Χοακίν Φερνάντεθ (68’ Κέκο), Αντονίτο, Τουαμί, Ρουμπέν Αλκάραθ, Νάτσο Μαρτίνεθ, Όσκαρ Πλάνο, Ουνάλ (68’ Πλάσα), Σέρχι Γουαρδιόλα 

Προπονητής: Σέρχιο Γκονθάλεθ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.