Ζντοβτς: «Οπωσδήποτε νίκη»

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να ασχολείται με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά μόνο με το πώς θα κερδίσει τη Ζιελόνα Γκόρα, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιούρε Ζντοβτς.

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να ασχολείται με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά μόνο με το πώς θα κερδίσει τη Ζιελόνα Γκόρα, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιούρε Ζντοβτς.

«Φτάσαμε στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του Champions League. Eίναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι πολύ επικίνδυνη και το απέδειξε και στο πρώτο ματς στην Πολωνία, όπου μας κέρδισε. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και σίγουρα μόνο εύκολο δεν θα είναι για μας. Επίσης, έρχεται να παίξει χωρίς άγχος και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Είπα στους παίκτες μου να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να βγάλουν στο παρκέ όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει η Αβελίνο. Βασικά δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό» δήλωσε ο Σλοβένος τεχνικός. 

Από την πλευρά του, ο Ντόνι ΜακΓκραθ δήλωσε: «Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Μπορεί για τους Πολωνούς να είναι αδιάφορο το ματς, αλλά για μας είναι πολύ σημαντικό, καθώς με νίκη θα τερματίσουμε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Η προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.